Инозин прием и дозировка

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Инозин за издръжливост и сила

Борд меню

неделя, 26 октомври 2014 г.

Widgets

Инозин прием и дозировка

  Прием на Inosine

Инозин е важен компонент при способността за произвеждане на енергия за организма. Атлети от различни спортове изискващи издръжливост и силова издръжливост, използват безводен insoine , хранителна добавка с доказано подобряване и увеличаване на спортните постижения.

Инозин при диети и период на  изчистване на мазнини

Инозин и термогенни фетбърнъри


В период на изчистване на мазнините и всеки работи усилено върху своята физика. Най-използваните хранителни добавки през този период са фет бърнерите.Често трениращите използват термогенните-термогенни фет бърнъри, които изгарят мазнините дори без тренировка. Те обаче натоварват допълнително сърцето и затова за хора със сърдечносъдови проблеми не е за препоръчване да използват термогенни фетбърнери, въпреки че са получени от растителни източници. Прочети⇔странични ефекти при употребата на термогенни фетбърнъри.Някои атлети употребяваха дори медикаменти като ефедрин (който е забранен и доказано опасен с множество странични ефекти), аспирин и кофеин. В такива случаи употребата на инозин е задължителна с за да се елиминира риска от проблеми със сърцето и сърдечно-съдовата система. Инозин е изключителен  протектор на сърцето и това е причината да се препоръчва прием на inisine, в случаите когато се  употребяват термогенни бърнъри.Клинични изследвания показват, че съвместният прием на thermogenic fat burner и инозин намалява стреса върху сърцето и честота на пулса спада значително с около 10-15 на сто. 



В България инозин е слабо познат и информацията за inosine и инозин прием е оскъдна.В големия спорт всички федерации от спортове изискващи издръжливост и силова издръжливост масово използват продукти с инозин. Тези от Вас, които са изпитали ефект на Inosine, не се съмняват в ползата от прием на инозин в  дозировка 1,5-2 грама преди всяка тренировка или тежко физическо натоварване.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар