Инозин прием и дозировка

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Инозин за издръжливост и сила

Борд меню

събота, 25 октомври 2014 г.

Widgets

Инозин фитнес

Инозин при тежки тренировки за силова издръжливост 

Инозин и L-карнитин

Както споменахме в статията по-горе прием на inosine е особено полезен при  диети и период на изчистване на мазнини.Препоръчва се и прием на инозин, който ще Ви дава енергия за тежки,интнзивни фитнес и кросфит тренировки за силова издръжливост.

Ефективността на inosine се подобрява, когато го приемате в комбинация  с л карнитин - течен или на капсули, 15 минути преди тренировка. За бодибилдърите е важно да знаят, че инозин подобрява протеиновия синтез и  въглехидратния метаболизъм. По тази причина той е много важен и в периода на изграждане и покачване на мускулна маса (инозин фитнес). 

Той има най-добро действие при тренировки където се изисква максимум интензивност, каквито са кросфит тренировките.Те водят до  натрупване на млечна киселина, точно тук е ролята на инозин, той я неутрализира и спомага за бързо възстановяване на уморените мускули.Това повишава силата и мощността на мускулните и сърдечните съкращения.Което има пряко отношение към тренировките повишавайки тяхната ефективност и продължителност.Той подобрява функциите на сърцето при стенокардия и  миокардит.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар