Инозин прием и дозировка

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Инозин за издръжливост и сила

Борд меню

понеделник, 27 октомври 2014 г.

Widgets

Инозин действие

За какво се използва Инозин

Продължителните и тежке тренировки и физически натоварвания изчерпва бързо запасите от енергия.Така настъпва умората и ефективността на тренировките рязко намалява. В повечето случаи сме свикнали при липса на енергия и сила да приемаме креатини, но ето още един начин да повишите силата и издръжливостта. Един от начините да се противодейства на това състояние е прием на инозин. Така се увеличав работния капацитет на организма и можете да тренирате по-тежко и интензивно ,защото ставате по-издръжливи.


Inosine е важна стъпка в синтеза на АТФ ,той се причислява към групата на пуриновите нуклеотиди (АТФ–ATP), които изпълняват важна роля в енергийния метаболизъм.Те  имат и други неметаболитни ефекти, които се обясняват с тяхната роля на автакоиди и/или невромедиатори (невротрансмитери).Той обогатява мускулите със съединения, доставящи енергия за мускулната контракция и съкращения. Прием на инозин таблетки подпомага транспорта на кислород в еритроцитите и повишава усвояването му от изморените  мускули.Това увеличава възможностите на организма, адаптирате се по-лесно към натоварванията и ставате по-издръжливи.
В категорията Инозин, ще намерите Познатите форми на инозин, които се използват не само във фитнеса, но и в спортове за издръжливост и силова издръжливост.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар